Arama
Arama Sonuçları
Vidinlioğlu, sessizliğini bozdu: 'Bunu gördük'
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın tarafından düzenlenen basın toplantısında; MHP İl Başkanı Emre Şahin ve Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu da konuştu. Toplantıda konuşan Vidinlioğlu; başkan adayı olarak gösterilmemesinin ardından ifade edilen bazı söylemlere 'siyasetin çıkış kapısı yoktur'' sözleriyle gönderme yaptı.
Yıllık istişare için toplandılar
Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV), Kastamonu Şubesi yıllık istişare toplantısını gerçekleştirdi
Yüksel Aydın’ın; 37 yıllık siyasi geçmişi
Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kastamonu Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiği Yüksel Aydın, siyasi çalışmalarına başlarken; Aydın’ın siyasi özgeçmişinde ise dikkat çeken detaylar var. 19 yaşında siyasete atılan ve 37 yıldır aktif siyasetin içerisinde yer alan Aydın; hem Kastamonu’da hem de İstanbul’da önemli görevlerde bulundu.
Vidinlioğlu'ndan tepkiler sonrası açıklama
Kastamonu'da dün gece saatlerinde etkili olan yağışın ardından yaşanan buzlanma sebebiyle; vatandaşlar, Kastamonu Belediyesine tepki göstermişti. Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, konuyla ilgili açıklama yaptı.
Vidinlioğlu, basının gününü kutladı
Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününe özel Kastamonu’daki gazetecilerle yemek programında bir araya geldi.
Kastamonu Belediye Meclisi; 60 saniye sürdü
Kastamonu Belediye Meclisi Ocak ayı ikinci toplantısı gerçekleştirilirken; tek gündem maddesi olmasından dolayı toplantının ana kısmı, 60 saniye sürdü.
Vidinlioğlu'na ilk taşı Tahsin Babaş attı
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, basın toplantısı gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'na da üstü kapalı gönderme yapan Babaş, gülerek kullandığı ifadelerde, ''Gerisini sizin takdirlerinize bırakıyorum'' dedi.
Galip Vidinlioğlu, kesenin ağzını açtı!
Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu; GMG Kastamonuspor’un zorlu Amedspor mücadelesi öncesinde futbolculara verdiği galibiyet primi sözünü yerine getirdi.
Bitmeyen film: Keşmekeş!
31 Mart 2024 Yerel seçimleri yaklaşırken; gözler genel merkezlere çevrildi. Kastamonu’da son dönemlerin en heyecanlı seçimlerinden birine sahne olacak olan süreç öncesinde de; siyasi partiler, ince eleyip sık dokurken; Kastamonu kamuoyunun tek gündem maddesi de; belirlenecek adaylar ve olası ihtimaller oldu.
Kimsenin ruhu bile duymadı
Kastamonu'ya son yıllarda kazandırılan en önemli yatırımlardan biri olan Kuzeykent Mahallesi'ndeki Millet Bahçesi'nde sona gelindi... Kastamonu Belediyesi’nin destek verdiği ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından ihalesi yapılan Millet Bahçesi hakkında Başkan Vidinlioğlu, kısa bir açıklama yaptı.
Park ve Bahçeler'in çalışanları kadroya geçti!
"Belediye Başkanı Vidinlioğlu, Personel Limited Şirketi kadrosuna geçişte çalışanlarla bir araya geldi
Soğuk Savaş, ete kemiğe büründü
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde aday belirlenme süreçlerine kısa bir süre kala; Milliyetçi Hareket Partisi’nde de hareketli günler yaşanıyor. Parti içindeki rahatsızlıklar; MHP Genel Merkezine yapılan başvurulara da yansıdı.
Çok güzel hareketler bunlar!
İlk Türk Kadın Mitingi'nin 104’üncü yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Kastamonu Belediyesi tarafından konser düzenlendi.
Kastamonu’da kadının gür sesi 104. kez kutlandı
Kastamonu'da, Anadolu'nun işgale karşı haklı sesini duyurmak amacıyla 10 Aralık 1919'da yapılan ilk kadın mitinginin 104'üncü yılı kutlandı.
Kastamonu'da ölen öğrenciyi sahipsiz bırakmadı
Kastamonu Belediyesi, gönüllere dokunan bir girişimde bulundu. Geçtiğimiz haftalarda ilimizde vefat eden Kastamonu Üniversitesi öğrencisi, unutulmadı.
'İkna olmazsak, o zaman konuşuruz'
İYİ Parti İl Başkanı Faruk Ataşalar, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'na seslendi.
Diyarbakır, Galip Vidinlioğlu'nu konuşuyor!
Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'nun Amedspor mücadelesi öncesinde futbolculara 40'ar bin TL olmak üzere toplamda yaklaşık 1 milyon TL galibiyet primi sözü vermesi; Diyarbakır'da maçın önüne geçti.
Kastamonuspor, 'Zafer'e uğurlandı...
Temsilcimiz GMG Kastamonuspor, sezonun en kritik mücadelesi olan Amedspor deplasmanına uğurlandı. İsmail Dikmenli Spor Tesisleri'nde yaklaşık 200 taraftarın katıldığı uğurlama töreninde coşkuyla yola çıkan GMG Kastamonuspor'da futbolculara mücadele öncesinde moral verildi.
Umut dolu toplantı: 'Yeni bir Kastamonu yaratalım'
Kastamonulu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Kastamonu Şube Başkanlığı tarafından 'Birlikte Olalım, Birlikte Büyüyelim' temalı istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Umut dolu toplantı: 'Yeni bir Kastamonu yaratalım'
Kastamonulu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Kastamonu Şube Başkanlığı tarafından 'Birlikte Olalım, Birlikte Büyüyelim' temalı istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Kastamonu'daki çalışmalar komşu ilin dikkatini çekti
Kastamonu'da yapılan ve yapımı devam eden çalışmalar Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'in dikkatini çekti. Esen, çalışmaları yerinde inceledi
UNESCO, Çivisiz Camii'nde yeni planlama yapacak
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, UNESCO Dünya Miras Komitesi toplantısında Dünya Mirası olarak ilan edilen Kastamonu Kasaba Köyü Mahmut Bey Camii’ni ziyaret etti.
Cumhuriyetin 100’ncü yılına özel kutlama!
Kastamonu'da bir takım etkinliklere Cumhuriyet'imizin 100'ncü yılı kutlanacak...
Galip Vidinlioğlu’nun Kastamonu’ya kazandırdıkları!
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde göreve gelen ve bin 600 gündür Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Galip Vidinlioğlu, görev süresi boyunca şehrin en çok konuşulan isimlerinden oldu.